Skip to content High contrast mode

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi 2019-2020 Akademik yılı lisans programlarına uluslararası öğrencilerin başvuruda sunması gerekli belgeler aşağıdaki gibidir. Başvuru internet üzerinden yapılır ve belgeler başvuru sistemine elektronik olarak yüklenir.

1. Başvuru Formu (Online Başvuru: apply.izu.edu.tr )
  2. Lise diploması veya liseden belirli bir tarihte mezun olduğunuzu belirten resmi bir yazı.
  3. Kimlik bilgilerinizi veya pasaportunuzu gösteren ilk sayfasının fotokopisi.

Önemli Not: Gerekli tüm belgelerin Türkçe veya İngilizce olması gerekir. Aksi halde belgeler Türkçe veya İngilizce olarak tercüme edilmeli ve noter ya da Türkiye Cumhuriyeti Dış Temsilciliği tarafından onaylanmalıdır.

Önemli Not: Başvuruda sunulan tüm belgelerin orijinalleri, kayıt gününde teslim edilmelidir. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacak ve kaydınız gerçekleştirilemeyecektir.

Nasıl başvurabileceğinizi İngilizce izlemek için tıklayınız.

Nasıl başvurabileceğinizi Arapça izlemek için tıklayınız.

Detaylar için ve burslar hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen internet sayfamızı ziyaret ediniz.