Ücretler ve Burslar

Üniversitemizin lisansüstü öğrenim ücretleri;

Doktora: $8.000

(Klinik Psikoloji Doktora: $10.000)

Tezli Yüksek Lisans: $4.000

(Klinik Psikoloji Tezli: $9.000)

Tezsiz Yüksek Lisans: $3.000

(Klinik Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans: $7.000)

Banka USD Hesabı

Banka adı: Kuveyt Türk Bankası

Hesap Adı: İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

IBAN Numarası: TR08 0020 5000 0083 3555 8001 01

Swift Kodu: KTEFTRIS

Ödeme yaparken açıklama kısmına "Ad-Soyad, Passport No, Lisansüstü Öğrenim Ücreti" yazmayı unutmayınız.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• İZÜ Uluslararası Ofis olarak yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşamamanız için erken kayıt olmanızı tavsiye ederiz.
  • Öğrenim ücreti tutarınızı, Üniversitemiz Öğrenim Ücreti Ödeme ve Borç Sorgulama Sistemi'ne "T.C. Kimlik Numaranız/Pasaport Numaranız" ve "Soyadınız" ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.
  • T. C. vatandaşı olmayan öğrenciler, öğrenim ücretlerini programa ilk kayıt olduklarında ilk taksiti ve derslere kayıt olmadan önce takip eden yarıyıl başında olmak üzere iki taksit halinde ödeyebilirler. Öğrenciler kayıt tarihleri içinde öğrenim ücretlerini ödemek zorundadır
  • Peşin Ödeme: Öğrenim ücreti ödemenizi Dolar hesabına peşin olarak, yukarda belirtilen IBAN numaralı hesaplarından gerçekleştirebilirsiniz. (Peşin ödemelerde herhangi bir indirim uygulanmamaktadır.)
  • Havale veya EFT ile yapılacak ödemelerde, öğrencinin "T.C. Kimlik Numarası" ile "Adı" ve "Soyadı" bilgileri dekont açıklaması olarak yazılmalıdır.
  • Ödeme işleminizin hızlı ve güvenli sonuçlanabilmesi için ATM'lerden işlem yapmayınız.
  • Kardeş veya Eş Bursu'nun öğrenim ücretinize yansıtılabilmesi için; kayıt tarihlerinde ve öğrenim ücretini ödemeden önce, kardeş veya eş olduğunuzu kanıtlayan evraklarınızı (vukuatlı nüfus kayıt örneği, nüfus cüzdan fotokopisi) Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’ne elden teslim ediniz veya bu evrakları PDF formatında enstitu_sekreterligi@izu.edu.tr adresine elektronik posta ile gönderiniz.
  • Ödeme işleminizi tamamladıktan sonra Öğrenim Ücreti Ödeme ve Borç Sorgulama Sistemi'ne tekrar giriniz ve ödemenizin gerçekleştiğinden emin olunuz. Öğrenim ücretinin tamamının tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemi gerçekleşemeyecektir.

Lisansüstü Burs Yönergesi için tıklayınız